Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Aυτός!

Τον βρήκα . Τον έψαχνα πολύ καιρό .. Πολλές φορές τον παρακαλούσα να έρθει να μου φτιάξει την μέρα και να μου θυμίσει ότι εκεί έξω υπάρχουν ακόμα Θέακλες που γουστάρουν να μουντζώνουν τα εμέσματα της ανθρωπότητας (wow! aκούστηκε πολύ ownnage!) . Όπως και να έχει το θέμα, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι βρήκα τον επόμενο πρωθυπουργό της ατάκας.. Αυτόν που λέει ατάκες πιο γρήγορα από τον ίσκιο του . Αυτόν που σε αστροπυρηνικά έτη φωτός, θα μπορούσε να επιζήσει .. Αυτόν που πολύ απλά δεν τρώει stun :) ...



Eίναι ο Παναγιώτης ή αλλιώς για τους Αμερικάνους που δεν μπορούν να πουν πάνω από 3 συλλαβές, γνωστός ως Πάνος . Αν παρατηρήσεις τα αρχαία αγαλματίδια, τον βούδα και την τεράστια ελληνική σημαία που γεμίζει το φόντο του δωματίου τότε θα καταλάβεις πως ο παναγιώτης είναι ένας el classico μάχιμος ελληναράς . Το παζλ συμπληρώνει το (πάντα!)γεμάτο τσιγάρα τασάκι υπό τους (πάντα!)ήχους της χαρούλας αλεξίου . Απ'όσο έχω καταλάβει των concept του επικού του blog ο παναγιώτης έζησε για καιρό στην Αμερική και πήρε μια γερή γεύση από τους Έλληνες τυρόφλες-μπόχλες-άταρους που προσπαθώντας να καλύψουν την απόλυτη παρακμή μας και την κατάντια μας , επικαλούνται σύνεχεια τους ''ένδοξους'' αρχαίους προγόνους μας, κάνοντας μας αυτόματα ως την ανώτερη άρεια φύλη . Ο Έλληνας . Ο γαμάτος Έλληνας .
Όπως και να έχει αξίζει σίγουρα μια ματιά στα video του ..Ειδίκα αν δεν έχετε λόγο να πιστεύετε πόσο γαμάτος Έλληνας είστε , καιρός να μάθετε πως υπάρχουν πολλοί :) ..
Πάνος ftw!

Phrase of the day : I don't pretend to understand the universe - it's much bigger than I am.

P.S.1 Γίναμε 20 !

P.S.2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου