Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Γυναίκες

Γυναίκες. Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω καμιά φράση που έχει πει κανένας διάσημος για τις γυναίκες, αλλά ξέρω ότι πλέον με μαθηματική ακρίβεια μπορείς να βγεις έξω,να δεις στον καμμένο κόσμο του fb,να δεις σε ένα περιοδικό και να τέλοσπαντων να καταλήξεις στην κοινή αλήθεια ότι γυναίκες = προβλέψιμο εύπιστο κομπλεξικό ζωάδι . Ας τα πάρουμε από την αρχή.


Aρχικά διάβασε τους 22 νόμους της φύσης για το θηλυκό είδος :



Έχω που έχω ρε πούστη μια ανούσια εξεταστική με τον κάθε μαλακοβιόλη να ξεδιπλώνει τον κομπλεξισμό του,τα μισά κανάλια να μου ζαλίζουν τα αρχίδια με τον χωρισμό μενεγάκης-λάτσιου και τα άλλα μισά με την γαμημένη κατάντια αυτής της χώρας , πρέπει να ξαναθυμάμαι ότι σε αυτό τον πλανήτη ζούνε και κάτι μπριζόλες με 2 βυζιά και μια τρύπα .
Ε να λοιπόν πως με προκαλείς να σου γαμήσω τα άστρα,να σε λιώσω στο δούλεμα μέχρι να δακρύσεις,να σου πετάξω ένα βάζο στο αυτί,να πέσω με υπερφορτωμένη 3η ταχύτητα με το αμάξι μου πάνω μου και να σε κάνω έδαφος :

1. Ας πούμε ρε παιδί μου ότι στα πλαίσια ότι υποστηρίζεις γαμημένο βόδι ότι χάθηκαν οι τολμηροί άντρες που δεν ρισκάρουν και αχ πόσο δεν σας καταλαβαίνουν. Ας πούμε ότι είμαι κάπου έξω και μου αρέσεις και θα κάνω ΠΡΟΦΑΝΩΣ το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου,δηλαδή να έρθω να σε γνωρίσω και να πάω κόντρα σε κάθε αμηχανία μου,να ρισκάρω να απορριφθώ,να γίνω ρεζίλι,να σκοντάψω αλλά παρ'όλα αυτά να έρθω να σε γνωρίσω! Ξεχνάω όμως ότι εσύ κάθεσαι για τις τελευταίες 3 ώρες ακίνητη κοιτώντας το ταβάνι, ΑΑ!και ξέχασα ότι έχεις βγει έξω και περνάς πολύ ωραία . Έρχεται λοιπόν ένας άγνωστος άνθρωπος απλά να σε γνωρίσει και να σου σπάσει για λίγα λεπτά την καταραμμένη μιζέρια σου . Αλλά εσύ πιστεύεις ότι εκείνη την στιγμή εξουσιάζεις την ανθρωπότητα και ότι μπορείς να φερθείς με οποιονδήποτε είδος σνομπισμού αντί απλά να γνωριστείς και να είσαι ευγενική,γιατί στο μπουρδελόσπιτο που μεγάλωσε τα ζώα οι γονείς σου δεν σου μάθανε γαμημένους τρόπους . Δεν σου ζητάω να είσαι δεκτική στο φλερτ μου. Σου ζητάω να μην κλαψομουνιάζεις ρε κωλόζωο όλη την ώρα και ότι σου φταίνε οι άντρες . Get a life μωρή αραχνομούνα . Εγώ φταίω που για 1 λεπτό σου δίνω την ευκαιρία να αναπνεύσεις.

2. Αυτό είναι το καλύτερο μου . Στον γνωστό κάμμενο κόσμο του fb κάθεσαι και αφιερώνεις ώρες από την μέρα σου στο να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες με сontrast,brightness ξέρω γω και με καλλιγραφικά γράμματα από quotes και εφέ ..εχμμμ ΩΠ!! ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ !!! ΔΕΝ μας νοιάζει γιατί με μαθηματική ακρίβεια οι γυναίκες που το κάνουν από κοντά είναι γαμημένα φρόκαλα ! λέπρες .Πως το λένε ?

3. Για την κατηγορία μπουζουκογκόμενα . ΡΕ πούστη για τον θεό . Μακράν το ηλιθιότερο είδος γυναίκας . Είναι δυνατόν μωρή? Δεν έχω κάτι άλλο να πω γιατί θα θίξω την Μπάστα...

4. Για αυτό σε παραπέμπω στους 22 νόμους του πιο πάνω site που παραθέτω. Μωρή ΜΑΘΕ επιτέλους ότι αν δεν κάνεις καλές πίπες είσαι ένα τίποτα .



Επίλογος : Άντρα ανεξαρτήτου κατηγορίας τρέντουλα,μέταλλο,κάγκουρα,ρέγκε,αλτέρνατιβ,νορμάλ ΚΑΝΕΙΣ καλά που ρίχνεις με τα κιλά το δούλεμα σου και που καταρριέσαι τις μπριζόλες . θα έπρεπε να θεσπιστεί και νόμος για να παίρνεις παράσημο !

P.S. δεν θέλω ψυχανάλυση..να εξαφανιστώ θέλω. πάρε και την τραγουδάρα σου

5 σχόλια:

  1. pali nevra???
    ante ki epeidi s'agapw, na pw oti einai mazi sou.
    alla thelw na grapseis kai ena gia tis "alles". autes pou moiazoun "san palia kalokairia", opws leei enas allos filos (http://cavestudioz.blogspot.com/2008/06/blog-post.html).

    ;)

    eli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Haha exo tis faseis mou me to fillo sas :P .Pernao akoma efiveia :P. Autes ta palia kalokairia pou leei o master g exoun eksaerothei kai metatrapei se adistaktes karies :P.
    P.S. exo anagnostria :) !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gelasa polu me to ar8ro..sapila h katastash, den to suzhtw!!eidika h fash 'ka8omai-sto-magazi-kai-kiotaw-to-tavani-ki-an-er8ei-kapoios-amesa-na-mou-thn-pesei-kai-na-tou-ri3w-serkova-gia-na-ais8an8w-an8rwpino-on-8a-lew-oti-perasa-kai-gamata..' einai uper to deon tragikh..!

    Eleni-M-I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. exeis *pisti* anagnwstria kai nomiza oti to ikseres! ;)
    opws ksereis episis oti den eimaste oles karies... :)

    kiss*

    eli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dear chris, an k to post einai palio (alla panta epikairo) kai den vriskw k allo energo blog.... ena exw na sou pw! mhn afhneis tetoia sxolia se mia fashion blogger giati zhlevei apisteuta!!!!!! :D:D:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή