Κυριακή 10 Μαΐου 2009


Κατάσταση όπου ο μίκρος Χρήστος έχει κάψει τον εγκέφαλο του κλείνοντας 4ωρο στο διάβασμα αγγλικών εξ'αιτίας των εξετάσεων που δίνει το άλλο σάββατο(γαμημένη παγκοσμιοποίηση) και αποφασίζει να ακουμπήσει το off@stream(ή όπως αλλιώς λέγεται τέλοσπαντων) και να streamarei επιλέγοντας ούτε την παραπομπή παυλίδη, ούτε την γλοιώδη ομιλία του Καραμανλή στην ΟΝΝΕΔ, ούτε την απογραφή της ελληνικής οικονομίας που θα κάνει το ΔΝΤ στην σαπιοΕλλάδα αλλά (ταρα ταρα ταρα τζούμ!) στο θέμα ο έρωτας και ο Χρήστος..
Lesson 1 :
Οι πιθανότητες να πεθάνει ο μέσος άντρας από καρδιακή προσβολή είναι 1/1.342
Οι πιθανότητες της μέσης γυναίκας: 1/1.519 . Καταλήγω στο ηλίθιο συμπέρασμα μου(επειδή μου αρέσει να έχω δίκιο) ότι οι γυναίκες έχουν μικρή και ελαττωματική καρδιά και επακόλουθα πληγώνουν με ρυθμό γεωμετρικής προόδου. Εξ'άλλου το λέει και η επιστήμη :P!!!

Lesson 2 : Ο μέσος άντρας κλαίει ή χαίρεται πολύ 14 φορές το χρόνο
Η μέση γυναίκα: 64 φορές . Δεν θα θέσω το ερώτημα αλλά την απάντηση . Στις 64 φορές έχει προστεθεί ο ψεύτικος οργασμός, η ψεύτικη δικαιολογία, η αληθινή ανασφάλεια της, η απιστία της και ο χαζός εγωκεντρισμός της.

Lesson 3 : Μην της κάνεις ποτέ την χάρη να της δείξεις γρήγορα ότι σου αρέσει πολύ,μην χαμογελάσεις επειδή χαίρεσαι που την ακούς,μην κάνεις την τρέλα που ονειρευόσουν να κάνεις για μια κοπέλα γιατί πολύ απλά είναι τρελή μαλακεία..Δώσε της αυτό που επιζήτα ο πολυσύνθετα άταρος χαρακτήρας που την βρίσκει με τύπους σκληρούς,αγενείς οι οποίοι είναι ολυμπιακοί,σκαλίζουν την μύτη τους μπροστά σε όλους, είναι καλτσάκηδες και βάζουν δυνατά 50cent..

Lesson 4 : Υποθέτω πως όταν θα έκανες το πρώτο σου τσίγαρο σου από νεύρα ή όταν θα είχεσ πιει τις 563683 ρετσίνες, προφανώς και θα σου πέρασε από το μυαλό γιατί μια γυναίκα θα σε πληγώσει . Μια γυναίκα απολαμβάνει να την κυνηγάνε .Απολαμβάνει να πετάει το μπαλάκι της αγωνίας και απολαμβάνει να σε βλέπει να καταστρέφεσαι και να την παρακαλάς σαν μουνόκλανο. Στην αργκώ μπορείς να την αποκαλέσεις τσούλα :) ..Ή εβραία(γκουχ γκουχ) .

Lesson 5 : Ποτέ μην πεις σε μια γυναίκα πρώτος την φράση ''αρχίζω να αισθάνομαι κάτι δυνατό για σένα και ώρες ώρες σκέφτομαι ότι κάποιος σε αγγίζει και τρελαίνομαι'' . Οκ αυτό μην το πεις για κανέναν λόγο !! Συνεπάγεται απανώτες τορπίλες και προσπάθειες να σε κάνει να εξαχνωθείς ζηλεύοντας την και στη συνέχεια να σου κάνει 858828 σκήνες ζηλοτυπίας ..

P.S. 1 Θυμήσου ότι κάθε όμορφη γυναίκα κάποιος βαρέθηκε να την πηδάει και την παράτησε..

P.S. 2 Eίμαι φεμινιστής .ΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ.

P.S. 3 Χίλιοι και ένας τρόποι για να ρίξεις μια γυναίκα στο κρεβάτι :
  • Είμαι ερωτευμένος μαζί σου και θέλω να περάσουμε μια ξεχωριστή βραδιά μαζί .
  • Έχω ένα πολύ ακριβό αμάξι έξω.Θέλεις να πάμε μια βόλτα?Επαναλαμβάνω, είναι πολύ ακριβό αμάξι!
  • Είσαι καργιόλα. Κάτσε μου .
  • Είσαι ένα κομμάτι κρέας που περπατάει στα 2. Κάτσε μου.
  • Σε αγαπώ .Κάτσε μου.
  • Μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας σου.Σε βρίσκω πολύ ξεχωριστή και εγκάρδια.
  • Να σε κεράσω ένα ποτό και να σε βγάλω μια φωτογραφία για να νιώσεις για 5' ένα ον που δεν τρώει το οξυγόνο του πλανήτη τσάμπα? Κάτσε μου.
Χίλιοι και ένας τρόποι για να διαλύσεις το ''είναι'' μιας γυναίκας :
  • Είσαι ζωάρα.
  • Είσαι μπαχλάδω.
  • Είσαι μια αγάμητη κοπελίτσα που ξέχναει να πλύνει το αιδοίο της.
  • Είσαι μια κλαρίτα που δεν ξέρει καν τι σχήμα έχει ένα πέος.
  • Είσαι μια γκουνιώτα που μου τρώει την ώρα . Πάμε κάτω να δούμε τηλεόραση για να κλείσεις το βρωμόστομα σου.
  • 'Εχεις τρίχες στο στήθος.
  • Έχεις μουστάκι.
P.S.4

6 σχόλια:

  1. Xrhsto diafwnw se kapoia simeia!! Den aresei se oles na pligwnoun, eleos. Dn einai oles toso kakes. K uparxoun k ena swro kopeles pou ta agoria tous tis paratisan i tis keratwsan k pligothikan autes! Mporei emeis na sas agapame k eseis na min mas thelete! dn eimaste oles toso skiles! ;) K dn mas aresei na sas vlepoume na katestrefeste! Eleos! Episis na kanete trelles k ola ayta pou les k na min se noiazei an tha tonothei o egoismos tis k tetoia! Pou einai o xristos pou kserw pou ekane kathe trella pou tou erxotan sto mualo? Ok oloi exoume pligothei k exoume pligosei. alloi ligotero k alloi perissotero. Omws o erwts etsi einai! An dn pligotheis, pos tha ksanaagapiseis meta ? Einai ena risko,ena wraio paixnidi tis zwis gemato sinaisthimata k skampanevasmata.

    P.S. Hahahah teleio to pos na dialiseis to einai mias ginaikas! Hlithie!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxax...! mpravo kurie:) pl kalo to new post:D

    an k dn 8a sumfwnisw me auta p les sto 100%
    gt auta einai allhlesundeta..
    opws leme einai roda k gurizei
    Opws epishs tairiazei k h frash:
    "ekei p hmoun eisai k ekei p eimai 8a r8eis" dld oti mporei auta p les na ta kanei mia A΄ gunaika(tsoula pada) alla dn paei na pei oti dn mporei na ta kanei k enas A΄ antras=]

    me vash tis epiloges erxonai k ta katallhla apotelesmata...;)

    OLES OI GUNAIKES KRUVOUME MESA MAS MIA SKULA alles thn ekdhlwnoun suntoma alles thn exoun kleidwnoun kala mesa tous...

    p.s1 exeis ri3ei polles me auta ta epixeithmata???:P

    p.s2 apla apisteuto post=]

    ΑπάντησηΔιαγραφή