Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

1000 και ένας λόγοι

1000 και ένας λόγοι για να κάνεις αυτό που γουστάρεις πάντα . Πάντα ρε. Μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σου πάρει τον αέρα, ούτε να σε μειώσει . Να διεκδικείς πάντα . Ακόμα και το πιο μικρό πράγμα. Αυτο θα σε ξεχωρίσει από τα πρόβατα . Από τα 3/4 αυτού του πλανήτη που γεννήθηκαν γαμημένoι Ούγκαλοι . Ακόμα και αν χρειαστεί να μείνεις με έναν φίλο, τουλάχιστον να είσαι περήφανος γιατί αξίζει να είναι φίλος σου. Τα όρια σου μόνο εσύ τα σκιαγραφείς . Κανείς άλλος . Ξύπνα ρε! Ακόμα και αν χρειαστεί να είσαι εργένης μέχρι να βρεις την τέλεια κοπέλα για σένα κάντο .Δεν σου αξίζει ούτε καν το μέτριο. Μόνο το καλύτερο .
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε εμποδίσει σε τίποτα . Αξίζει να θυσιάσεις οτιδήποτε κοινότυπο και να γίνεις ο ξεχωριστός . Αυτός που δεν θα του επιτρέπει κανείς να του την λέει, αυτός που κανείς δεν θα του βάζει όρια,αυτός που τα ζώα θα τα κοροιδεύει και θα τα αγνοεί, αυτός που θα μιλάει ωμά, αυτός που θα απαιτεί, αυτός που δεν θα ντρέπεται για ότι είναι και τέλος αυτός που όταν τον πληγώνουν θα είναι απλά σαν να πέρασε μια γαμημένη ατυχής ημέρα και τίποτα παραπάνω .
Ζώα του πλανήτη για εσάς εκεί έξω τα είπα . Και όπως λέει και ο Αγγελάκας "σιγά μην κλάψω,σιγά μην φοβηθώ, θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω .

Phrase of the day : Πάρε την ζωή στα χέρια σου γιατί είναι πολύ μικρή!

P.S.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου