Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Nόμος και τάξη..



Διαβάζω στο site της neolaias :

Διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν κατά των δύο αλλοδαπών εργατών που ξυλοκοπήθηκαν πριν απο τέσσερις ημέρες στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, ενώ στους δράστες του ξυλοδαρμού ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό … πλημμελήματος! :S

Η απόφαση της εισαγγελίας Αμαλιάδας προκάλεσε οργή και ερωτηματικά σε εκπροσώπους κομμάτων και δικηγόρους.

Αυτή είναι κύριοι η Δικαιοσύνη μας, αυτή είναι η κοινωνία μας, δυστυχώς. Ζήσε στο μύθο σου στην Ελλάδα. Ζήσε με τα μάτια κλειστά. Φωνή δεν έχεις…

Δύο φτωχοί (μετανάστες) έκλεψαν τρία αρνιά. Κακούργημα.

Οι τρεις (Έλληνες) κάτοικοι της περιοχής τους έδεσαν στη μηχανή αφού πρώτα τους είχαν δείρει. Πλημμέλημα.



Αυτή η χώρα όσο πάει και βυθίζεται στον βούρκο του φασισμού και του συντηρητισμού ..Αλήθεια που έγινε ο γάμος του Άδωνη; Αυτό σίγουρα θα το ξέρεις…

P.S.

5 σχόλια:

  1. H προπαγάνδα των… «περιούσιων»
    Του Σπύρου Χατζάρα

    Προσοχή! Μην μασάτε!
    Το επεισόδιο στην Νεα Μανωλάδα δεν είναι ρατσισμός. Το θέμα είναι η ζωοκλοπή. Οι λαθρομετανάστες ρημάζουν τα κοπάδια.Οι Τσομπάνηδες κακοποίησαν τους ζωοκλέφτες ,και όχι τους «λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές».

    Όταν οι πεινασμένοι Έλληνες κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για την ζωοκλοπή, που επανεμφανίστηκε στη χώρα μας, μαζί με τους λαθρομετανάστες, τα χουντοκάναλα και «οι αριστεροί εκδότες», δεν έχουν να πουν και να γράψουν τίποτα.

    Εάν εφαρμοζόταν στην Μανωλάδα ο μουσουλμανικός νόμος ,η σαρία (Sharia '‎شريعة) για τους ζωοκλέφτες, ειτε θα τους έκοβαν τα χέρια, είτε θα τους κρεμούσαν.

    Τα χουντοκάναλα και οι εφημερίδες της φασιστικής παγκοσμιοποίησης λύσσαξαν διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα:

    «Κου Κλουξ Κλαν» στη Μανωλάδα είδε η Ελευθεροτυπία. «Λυντσάρισμα στη Νέα Μανωλάδα» είδε η ΑΥΓΗ που γράφει: «Σκηνές ωμής βίας και αναβίωσης πρακτικών απονομής “δικαίου” που θυμίζουν αμερικάνικο Νότο εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νέα Μανωλάδα, με δύο αγρότες σε ρόλο τιμωρού και θύματα δύο μετανάστες». Η κοινή προπαγάνδιστική γραμμή είναι ολοφάνερη. Πουθενά η λέξη κλέφτης. ‎ «Κακοποίηση μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας» βλέπει και το tvxs.gr του προστατευμένου του freedom House.
    Αλλοι τίτλοι: «Αρρωστημένα ρατσιστικά πάθη στη Νέα Μανωλάδα», «Κτηνωδία κτηνοτρόφων στη Μανωλάδα σε βάρος μεταναστών», «ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ», «Θερμοκήπιο» αγριότητας η αντιμεταναστευτική πολιτική».

    Για την ζωοκλοπή δεν γράφει και δεν μιλάει κανείς.

    Πρόσφατη είδηση από την ξεχασμένη Ελλάδα. (τα χουντοκάναλα και οι αριστεροί εκδότες δεν την πρόβαλαν) .

    «Η επανεμφάνιση των κλεφτοκοτάδων» . Τα πράγματα άρχισαν να αγριεύουν μια και το φαινόμενο της ζωοκλοπής έχει επιστρέψει ξανά στις μέρες μας. Άγνωστοι(λαθρομετανάστες) παραβίασαν την πόρτα του ενός σπιτιού και έκλεψαν οχτώ κότες από το κοτέτσι!

    Ζωοκλοπή: Ένα μελανό σημείο για τον τόπο μας

    http://xiromeronews.blogspot.com/2009/04/blog-post_970.html
    ΥΓ. Ν. 1300/1982 (ΦΕΚ 129Α / 13.10.1982 περί ζωοκτονίας και ζωοκλοπής .. Ζωοκλοπή. Με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή 20.000 έως 1.000.000 δραχμών, τιμωρείται η κλοπή ίππων, όνων, ημιόνων, βοοειδών, βουβαλοειδών, αιγοπροβάτων, χοίρων και κυψέλων μελισσών ή του περιεχομένου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα απ'όλα εδώ δεν είναι πίνακας ανακοινώσεων οπότε δεν σου επιτρέπω να βάζεις εδώ τα άρθρα σου.Οπότε μην το ξαναδώ ποτέ αυτό. Μέγιστο φάουλ.
    2ον δεν με νοιάζει ΚΑΝ αν οι ζωοκλέφτες ήταν από το μπαγκλαντές ή από οπουδήποτε αλλού . Δεν επιτρέπεται σε ΚΑΝΕΝΑΝ να παίρνει τον νόμο στα χέρια του . Καταλαβαίνεις? Έχεις την αίσθηση πως είμαστε άνθρωποι και ζούμε στον 21ο αιώνα ? Ακόμα και τον πιο στυγνό εγκληματία δεν έχεις κανένα απολύτως δικαίωμα να του επιβληθείς . Το μοναδικό δικαίωμα που είχαν οι αγρότες ήταν να προστατεύσουν την περιουσία τους και να τους οδηγήσουν στον νόμο για να δικαστούν και όχι να φέρονται σαν ΖΩΑ που βγάζουν τα ρατσιστικά απωθημένα πάνω τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to sxolio paei sto proswpo p ekane to prwto comment-ar8ro....

    an peinouses zouses se mia allh xwra opou oloi se evlepan san eglhmatia xwris na eisai auto dn se stelnei apeu8eias sthn trela?sto eglhma?


    an hsoun sthn 8esh tou(p 3erw oti 8a peis "8a evriska pio swsto tropo gia na faw") ti 8a eleges?"kala na pa8w afou eimai zwoklefths"???? de nomizw....
    oi an8rwpoi nai men eklepsan alla efagan tetoio 3ulo pou o NOMOS(xaxax) dn ekane tpt... swsth antimetopish?

    eleos pia. eimai ratsistria sthn ellhnikh dikaiosunh.
    to kratos dn ekane tpt oute gia tous allodapous oute gia tous ftwxous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. egw sumfwnw me to arthro..kai oi lathrometanastes den exoun kamia douleia stin ellada. den eprepe vevaia na tous deiroun alla kakourgima nai thewreitai to na klepseis ta zwa tou allou. den katalava gt prepei na dikaiologoume kai na apenoxopoioume tis klepsies twn lathrometanastatwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή