Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ο μι τζί..





Εξετάσεις vs me ..Προσπαθώ σε αυτή την αναμέτρηση να βγω νικητής αλλά αυτή η ανεξήγητη αύρα αρνητικής διάθεσης προς οποιοδήποτε ακαδημαικό βιβλίο μάλλον φαίνεται να επικρατεί!Aπό την μία ηλιόλουστη μέρα η οποία σου φωνάζει ''απόλαυσε με και μην ξεχάσεις να κάνεις και μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο..Α και να πάρεις κρέπα και από την Ναβαρίνου από τον Valentino!'' ..Και από την άλλη "Δίκαιο της Ευρωπαικής Ένωσης" το οποίο για να διαβαστεί επιβάλλει να είμαι όλη μέρα ντυμένος με πιτζάμες, να ακούω κάθε μισή ώρα offradio(yeap!) ,να έχω συχνοουρία και να τρώω ένα κάρο φρυγανιές..Μην αναφέρω και το ότι νιώθω σαν τον ναυαγό ο οποίος ξεχνάει να κάνει μπάνιο και να θυμάται τον αξέχαστο Λουκά από το Σπιρτόκουτο (http://www.facebook.com/event.php?eid=66174365434#/group.php?gid=66957000184&ref=ts) ο οποίος επαναλάμβανε ξανά και ξάνα ''ζέχνεις..πλύσου λίγο έχει βρωμήσει όλος ο κορυδαλλός ρε μπάμπη!" ..
Anyway προφανώς και δεν παίζει να είμαι ο μοναδικός (τουλάχιστον αρσενικός) ο οποίος βρίσκεται στην ίδια δυσχερή θέση σπαρίλλας η οποία θα συνεχιστεί για τουλάχιστον ακόμα 3 χρόνια κάτω από τους ίδιους (γαμημένους..ναι γαμημένους καλά άκουσες) ..
Παρ'όλα αυτά η περίοδος ύφεσης σιγά-σιγά τελειώνει και σε λίγο καιρό θα ξαναρχίσουν οι ανισσόροπες υπερβολικές εξορμήσεις..3/4 and 2 left damn it!!
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ

1.Ποτέ μη κρίνεις ένα εξώφυλλο από το βιβλίο.
2.Το περιεχόμενο ενός συγγράμματος είναι αντιστρόφως ανάλογo του πάχους του.


Phrase of the day : The most incomprehensible thing about the world is that it is comprehensible.

P.S. To πιο γαμάτο point σε κάποιον που γράφει σε ένα blog είναι ότι ενώ ξέρει ότι δεν τον διαβάζει κανένας ,αυτός θα συνεχίσει να γράφει έτσι για να ικανοποιήσει την κάβλα του και να βγει από το τρυπάκι κάθε μικροαστικού μπαχλαδιασμένου taboo..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου