Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Δεν έχω τίτλο για αυτό το ποστ..




Αρχίζω ίσως να πιστεύω ότι στο πρότυπο γυναίκας που πλάθει ο μέσος άντρας , δεν παραλείπτει να σημειώσει και το θέμα του στήθους . Δεν ξέρω τι εκτυλισσόταν με τα γούστα των Αρχαίων αλλά τα σημερινά πρότυπα ίσως να μας αναγκάζουν ακόμα και αγαπήσουμε το μεγάλο στήθος . Πες το προκατάλειψη προς τις γυναίκες με μικρό στήθος, αλλά οι καταρραμένες διαφημίσεις δεν λένε να σταματήσουν να δείχνουν στήθη.. Ακόμα και στη διαφήμιση του ΤΙDE έδειχνε στήθη . Αρχίζω να πιστεύω ότι αν βλέπουμε τόσο συχνά στήθη, με την βοήθεια και λίγου κοτόπουλου, θα βγάλουμε και εμείς mates! Βεβαίως είναι κοινή αλήθεια ότι ένα μεγάλο στήθος "μπαλώνει" ένα μέτριο σώμα ή ένα μέτριο πρόσωπο(το ξέρω ότι τώρα εσύ που με διαβάζεις με καταλαβαίνεις) αλλά αν το καλοσκεφτείς, το στήθος δεν τρώγεται :) ..
Εξάλλου ένα μεγάλο στήθος σώζει και ανθρώπους από την φυλακή : Μια 38χρονη Γιαπωνέζα μπορεί δικαίως να περηφανεύεται για το μεγάλο στήθος της αφού όχι μόνο την βοήθησε να κάνει καριέρα ως μανεκέν αλλά την έσωσε και από τη... φυλακή.

Η Σερένα Κοζακούρα, που εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια ως μοντέλο για μαγιό, αθωώθηκε από ιαπωνικό δικαστήριο αφού απέδειξε ότι το στήθος της είναι τόσο μεγάλο που δεν χωράει να περάσει από μια τρύπα σε μια ξύλινη πόρτα.

"Έφτασα στο σημείο να μισώ το σώμα μου. Όμως το στήθος μου ανέτρεψε τελικά την απόφαση" αφηγήθηκε η 38χρονη γυναίκα στο τηλεοπτικό κανάλι "Ασάχι".

Παρ'όλα αυτά ένα στήθος μπορεί να φερθεί πολύ ύπουλα και να σε εθίσει με το να χτυπάει συνέχεια τον εγκέφαλο σου και οι σκέψεις να στέλνονται προς το στόμα το οποίο αναπόφευκτα βγάζει σάλια .Κάποιοι λένε ότι αυτή η προσήλωση στο θέμα του στήθους ίσως οφείλεται στο θέμα του θηλασμού ..Όπως και να'χει , σύμφωνα με αυτά που διαβάζω :
Η εξάρτηση είναι μια παθολογική κατάσταση του εγκεφάλου που οδηγεί αναπόδραστα εκατομμύρια ανθρώπους σε μια διαρκή και απελπισμένη αναζήτηση του αισθήματος ηδονής, που μόνο η χρήση και, συνήθως, η κατάχρηση αυτών των ουσιών μπορεί να τους εξασφαλίσει. Αντίθετα, η έλλειψή τους προκαλεί μια μεγάλη γκάμα από οργανικές αντιδράσεις - από την έντονη ανησυχία και νευρικότητα, μέχρι τις σοβαρές κρίσεις στέρησης.Το συναίσθημα που περιγράφουμε ως ευφορία, απόλαυση ή ηδονή δεν αποτελεί ένα αυστηρά ψυχολογικό ή κοινωνικό φαινόμενο, αλλά, πάνω απ' όλα, ένα σημαντικό βιολογικό μηχανισμό. Αυτό τον αρχαιότατο μηχανισμό τον "επινόησαν" τα έντομα και τα μαλάκια πριν από εκατομμύρια χρόνια. Ο άνθρωπος, ως μακρινός απόγονός τους, τον κληρονόμησε απ' αυτά. Αν λοιπόν, εξηγούν οι ειδικοί, αυτός ο μηχανισμός διατηρήθηκε από την εξέλιξη για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ασφαλώς και είναι απαραίτητος για την επιβίωση των οργανισμών.

Ο
πότε αν ποτέ νιώσατε εξαρτημένος από μια (βυζο)χαράδρα , υπάρχει πάντα ένα άλλοθι ότι είναι απαραίτητα για την επιβίωση όλων μας...


P.S.1 το στήθος λέγεται βυζί..


P.S.2 for you louloux...



3 σχόλια: