Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Περί Εβραίων..

Γράφω από νωρίς αυτό το post για να γλυτώσω τυχόν κράξιμο από οποιονδήποτε(βλ.δημήτρη και σία..) και νομίζω η ώρα είναι ιδανική..Listenning to parov stelar(:)), παρέα με τόνους χαρτομάντηλων και το συνάχι να με σκοτώνει όλο και πιο πόλυ και να με ωθεί προς το κρεβάτι..
Σήμερα πληροφορήθηκα ότι το Σάββατο(αν δεν κάνω λάθος) είναι η γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου ..Δεν πολυπιστεύω πολύ σε τέτοιες ημέρες για τον πολύ απλό λόγο ότι 2 άνθρωποι πρέπει να γιορτάζουν τον έρωτα τους κάθε μέρα..Παρ'όλα αυτά όπως λέει και ο φίλος Άινσταιν μπορείς να ζήσεις κάθε μέρα σαν να είναι θαύμα ή σαν να μην είναι θαύμα..Που σε μια άποψη μεταφράζεται ότι αν αγαπάς ζήσε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία..Αυτή η οπτικιμιστική άποψη όμως πολλές φορές τείνει να γίνει πεσσιμιστική γιατί σύμφωνα και με έναν άλλον ρήτορα "ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο"..Οπότε μιλάμε για μια δύσκολη εξίσωση η οποία δεν ξέρεις αν πάντα έχει λύση..
Fuck you maths !!Live your life!!
Για έναν ανεξήγητο λόγο παρ''ολα αυτά αυτή η τυπική μέρα που ονομάζεται Αγ.Βαλεντίνος με ψιλοστεναχωρεί γιατί κάποιες φορές η εικόνα του να χαρίσεις ένα τριαντάφυλλο(ή 13 όπως ο φίλος Δημήτρης!) είναι κάτι το οποίο δεν έχω ζήσει..Αυτή η χημική ένωση που ονομάζεται "έρωτας" διακρίνεται από 1 πλεονέκτημα και ένα μειονέκτημα της απλής επαγωγής-->όταν έχεις αντίκρισμα από το άτομο που αγαπάς,ΖΕΙΣ. όταν όμως αντιμετωπίζεις την απόρριψη τότε ΔΕΝ ΖΕΙΣ . Wtf τότε?Σε όποια γλώσσα και αν το πω δεν θα ακουστεί καλύτερα αυτός ο οδυνηρός νόμος ..
Plan b : μία λύση η οποία μπορεί να ακολουθηθεί είναι την μέρα Σάββατο το τριαντάφυλλο να αντικατασταθεί από οίνο(πολύ οίνο!!) , με σκοπό την εξομάλυνση τυχόν πόνου..Σε αυτή την περίπτωση οι SOS οδηγίες είναι απαραίτητα ανάλογη μουσική και απενεργοποίηση κινητών για τυχόν απαγορευμένα τηλέφωνα(βλ.Χρήστο!) ..

Εβραίες :
  1. εγωίστριες
  2. ηττοπαθείς
  3. απαισιόδοξες
  4. απόλυτες
  5. πανέμορφες
  6. τρύφερες έστω και σπάνια
  7. ύπουλες
  8. πανέξυπνες
  9. ανώριμες σε κακά spots
  10. φιλάνε πολύ ωραία
  11. όταν τις βλέπεις ξεχνάς τα πάντα
  12. Τις αγαπάς ότι και αν έχει συμβεί μεταξύ σας
Ο επίλογος γράφει ότι όντως θα συμφωνήσω με την παγκόσμια κοινή γνώμη ότι οι Εβραίες είναι από τους must(not!) λαούς που υπάρχουν πάνω στο χάρτη..

P.S. προσθέστε αν ξέχασα κάποιο χαρακτηριστικό για τις Εβραίες

P.S.2 φυσικά και δεν ξεχάστηκα να βάλω τραγούδι :



Καληνύχτες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου