Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

streaming in a new world..


Χαίρετε χαίρετε.. Ηλιόλουστη ημέρα ευχάριστη διάθεση και όρεξη για εξερεύνηση και δραστηριοποίηση στον τεράστιο internetiko κόσμο ο οποίος μάλλον με προκαλεί αρκετά να εκφράσω και εγώ τις σκέψεις(bla bla bla) θέλοντας να ξεφύγω από την κατάρα να χαρακτηριστώ και εγώ όπως και η προηγούμενη γενιά μου ως η γενιά του καναπέ ..

Fan του blog reading εδώ και μερικές χιλιάδες μέρες και κάτι δευτερόλεπτα , λάτρης της jazz-alternative μουσικής (βλ. coldplay, cranberries, placebo,oasis και σε ευχάριστο mood μητροπάνο), μέλλων dreamweaver creator(θέλω να ελπίζω αν ποτέ βρω την όρεξη να ασχοληθώ σοβαρά με το αντικείμενο μετά από ενθάρρυνση αδερφού) ,μη-ριζοσπάστης, οπαδός του διαλόγου μέχρι τελευταίας αντοχής, εγωιστής όσο το μήκος του Σινικού τείχους,εθνική ιταλίας(και όχι Ελλάδος..), εσωστρεφής υποθέτω και φιλόδοξος το blog μου να φτάσει μέχρι τα αστέρια :) ..


Μετά την περιττή περιγραφή η οποία θα γίνεται μια φορά το εξάμηνο για να σιγουρευτούμε όλοι ότι έχω σώας τας φρένας αυτό το blog δημιουργείται με σκόπο εξάλειψη κόμπλεξ, με αντικειμενικότητα(NOT!), σχολιασμό πολιτικής επικαιρότητας και μη και διήγηση ζωής σε θεσσαλονίκη και υπόλοιπο κόσμο..


P.S.Θα προσπαθήσω να γράφω όσο πιο συχνά μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου(και καλά..) βάζοντας κάθε φορά και από ένα τραγούδι μουσικής μου αρέσκειας(omg.)

P.S.2. θα το εκτιμούσα αν κάποιος μου έλεγε πως μπορώ να εισάγω και διαφημίσεις :)..

P.S.3. Χάρηκα!!Χρήστος!! :)

7 σχόλια: